OVER ONS

OVER ONS

OUTDOOR steel is een gespecialiseerd bedrijf in staal voor binnenshuis. Wij hebben onze specialisatie verdeeld onder twee gebieden: stalen deuren en kozijnen en interieur en staal op maat Trappen en balustrades maken wij onder de naam STAIR factory.

Ons bedrijf is volledig gericht op het realiseren van de wensen van onze klanten. Onze productie is dus altijd per opdracht. En hier worden wij gelukkig van; mooie dingen realiseren voor onze klanten. Elk stuk, of het nu een deur, een wand, een kozijn, of een trap is, alles is uniek en perfect gemaakt. Wilt u meer zien van de mooie dingen die wij maken? Bekijk dan ons blog!

Voorbeelden

Wat kunnen wij allemaal maken? Wij realiseren de volgende producten met geïsoleerde stalen profielen:

  • Deuren en ramen
  • Draaikiepramen
  • Dubbele openslaande deuren
  • Vaste panelen
  • Vouwwanden
  • Daklichten
  • Serres
  • Specials / maatwerk

Wilt u staal toepassen in uw woning, en wilt u dat het prachtig is en perfect gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Lees dan meer over onze werkwijze.

Werkwijze

Na een intake en indien nodig een bezoek op locatie, brengen we een offerte uit. Wanneer u deze heeft geaccordeerd, meten we de puien in a.d.h. van het stelkozijn of we bespreken met de aannemer wat de maat van het stelkozijn gaat worden.

Daarna produceren en behandelen we de puien. Na het behandelen worden de puien in onze fabriek geassembleerd en komen we op de vooraf gemaakt montagedatum monteren met ons eigen team.

Afhankelijk van de soort afwerking komt er later nog een kitter om het glas en eventueel de sparing af te kitten.

Heeft u geen aannemer en wilt u volledig ontzorgt worden dan kunnen we ook het sloopwerk en stelkozijn verzorgen waardoor u totaal geen omkijken heeft naar het project.

buitenpui-villa-gouda-04

Prijzen & mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies, en ontvang een kostenindicatie voor uw wensen.

Wilt u iemand spreken? Wij beantwoorden uw vragen graag:

Telefoon: 06 – 15 45 87 76

OUTDOOR steel

Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres

Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen