‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Werkwijze

Maatwerk staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht is voor ons het begin- en het eindpunt van onze werkwijze. Tijdens een eerste overleg met u als klant bespreken we al uw wensen en eisen. Na een aantal dagen ontvangt u van ons een offerte, met zo mogelijk ook een plan van aanpak. Op het moment dat we goedkeuring krijgen, gaan we aan de slag. We nemen u mee in het denkproces en houden u up-to-date over de laatste zaken rondom het bestel product.

Als u bestelde product klaar is wordt deze voorafgaande aan de plaatsing behandeld op een vooraf besproken manier. Bijvoorbeeld een coating van blanke lak, of thermisch verzinken, of een poedercoating. Alles is mogelijk! Daarna zijn de producten klaar om gemonteerd en geplaatst te worden. Bij een prefabconstructie vindt de montagefase bij ons in het bedrijf plaats. Bij door ons gemaakte constructies komen wij met ons eigen team de onderdelen ‘on site’ plaatsen. Ook alle bijkomende werkzaamheden regelen wij! Dat kunt gerust aan ons overlaten; wij streven ernaar om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.

Contactgegevens

Outdoor Steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: info@outdoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen

Op al onze offertes en opdrachten zijn van toepassing de Metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Veilig, duurzaam en ook nog eens volautomatisch…

De Steelliner is een nieuw ontworpen schuifpoort uit staal met een geheel eigen design, een robuust karakter, goed makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen en leverbaar in de varianten: De Steelliner Mini (tot 6 meter) en Steelliner XL (tot 9 meter).

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.