‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Overige producten

Buitenpuien en serres
Een buitenpui of een serre van staal zorgt voor een uitstraling met grandeur. De aanblik is zowel stoer als geraffineerd. Uitgesproken én smaakvol. Wij maken voor diverse architecten en eindklanten puien, serres, deuren en kozijnen. We streven hierbij naar perfectie. Ieder element wordt exact op maat gemaakt en door onszelf gemonteerd.

Wij maken erg graag uw buienpuien en serres. Volledig op maat gemaakt en door onszelf gemonteerd.

Buitenmeubels
Voor tuinmeubels in een unieke stijl ben je bij Outdoor Steel aan het juiste adres. Wij maken unieke tafels, tuinbanken en dergelijke in onze eigen workshop, compleet naar de wensen van de klant. Ambachtelijk handwerk van de hoogste kwaliteit.

Pergola’s
Een mooie pergola in een tuin is als een extra kamer buiten. Of het nu gaat om een pergola met begroeiing, een berceau, of met een eigentijds zonnedoek: Outdoor Steel levert het allemaal. Geheel naar uw eigen wensen en afmetingen gebouwd.

Balkon hekken/ Frans balkon hekken
Het hek op een balkon is zeer bepalend voor de uitstraling. Je zou bijna kunnen zeggen: het hek IS het balkon. Erg belangrijk dus om te gaan voor ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid.

Tuinverlichting
Verlichting geeft uw tuin extra sfeer en dimensie. Voor buitenverlichting bent u bij Outdoor Steel ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om klassieke lantaarns of om eigentijdse padverlichting, al of niet met LED-techniek: alles is mogelijk! En ook bij tuinverlichting geldt dat maatwerk en handwerk hand in hand samen gaan.

Buitentrappen
Een stevige, veilige en duurzame buitentrap kan een finishing touch voor uw woning of bedrijf zijn. Of het nu gaat om rechte trappen of om sierlijke wenteltrappen: alles is mogelijk! ‘The sky is the limit’, figuurlijk dan.

Contactgegevens

OUTDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: info@outdoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen

Op al onze offertes en opdrachten zijn van toepassing de Metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt voor u uw exclusieve op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.