‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Hekwerken

Maatwerk staat bij ons voorop. Ook bij onze luxe en solide hekwerken. De hekwerken worden geheel naar de wensen van de kant gemaakt. Alles is mogelijk! Wilt u een bepaald vorm of wilt u een hekwerk met speciale afmetingen? Geen probleem! Wij gaan graag voor u aan de slag. Geen uitdaging is ons te groot: van een simpel inlooppoortje tussen de schutting tot een compleet geautomatiseerde draaipoort met de meest ingewikkelde vormen. We meten alles in en geven, ter plaatse, een advies en lichten u in over wat er mogelijk is. Al onze hekwerken zijn van een zeer goede kwaliteit!

Al onze hekwerken zijn volledig afgelast, alle niet gespoten delen zijn van RvS en de scharnieren zijn zwaar overberekend, maar toch compact. Onze hekwerken hebben een laklaag die bestaat uit drie lagen: eerst worden de hekken gemetalliseerd en daarna krijgen ze nog twee lagen poeder coating, hierdoor is het geheel gegarandeerd 10 jaar onderhoudsvrij.

Wij hebben geen ‘standaard’ hekwerken in de fabriek liggen. Alle hekwerken die wij maken worden volledig naar de wensen van de klant opgebouwd. Voordat het hekwerk naar de spuiter gaat, kijken we samen met de klant of alles naar wens is. Ook het monteren van het hekwerk houden wij in eigen hand, zodat dit altijd op de juiste manier gebeurt en er een zo lang mogelijke levensduur wordt verkregen. Voor de elektrische installatie maken we gebruik van een gespecialiseerd bedrijf, wat al 20 jaar hekwerken automatiseert en wat alleen gebruik maakt van de beste materialen.

Contactgegevens

OUTDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: info@outdoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen

Op al onze offertes en opdrachten zijn van toepassing de Metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt voor u uw exclusieve en van A tot Z op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met OUTDOOR steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.