‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Cortenstaal

Het robuuste Cortenstaal wint de laatste jaren enorm veel aan populariteit. Het wordt steeds vaker gebruikt voor plantenbakken, vijvers en zelfs kunstwerken in tuinen en parken. Het grote voordeel is dat dit materiaal geheel onderhoudsvrij en hufterproef is, en tegelijk een zeer lange levensduur heeft. Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een plantenpak of vijver is het Cortenstaal nog zwart, maar naar verloop van tijd verandert dit in het rode, robuuste Cortenstaal (zie hieronder voor foto’s). Wij leveren altijd het complete plaatje. Wanneer wij een plantenbak of vijver maken, compleet naar de wensen van de klant, en het uiteindelijk plaatsen, zorgen wij er , dankzij ons enorme netwerk, ook voor dat de plantenbak of vijver gevuld wordt. Wij produceren, monteren en ontzorgen. Ook hier geldt: alles is mogelijk!

Contactgegevens

OUTDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: info@outdoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen

Op al onze offertes en opdrachten zijn van toepassing de Metaalunievoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt voor u uw exclusieve op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.